Design me
Copyright © OS KOVO 2013
Penzion Beskyd Lidická 9, Karlovy Vary, 36001 V nejznámějších a nejvýznamnějších lázních České republiky v Karlových Varech, které se rozkládají na soutoku řek Rolavy s Ohří a Teplé s Ohří, na rozhraní pohoří Slavko-vského lesa a Sokolovské pánve je v lázeňské čtvrti Drahovice umístěn penzion BESKYD. Tento penzion je majetkem Základní organizace OS KOVO Třineckých železáren. Ceny od: 600 Kč osoba/noc ceny zahrnují snídani Jednolůžkový pokoj: 600 Kč osoba/noc Dvoulůžkový pokoj: 1.100 Kč osoba/noc Přistýlka: 400 Kč osoba/noc Apartmán: 1.800 Kč Cena za celý objekt: 18.600 Kč Kapacita lůžek: 30 Jednolůžkových pokojů: 2 Dvoulůžkových pokojů: 12 Počet apartmánů: 1 Kapacita parkoviště: 7 Kapacita restaurace: 30 Další informace: Penzion BESKYD leží v blízkosti lázeňského centra města, nedaleko SPA Hotelu Thermal s výbornou dostupností MHD i os. auta - s vlastním parkovištěm. Krásný výhled na Krušné hory. Třípatrová budova vilkového typu s kapacitou 36 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích, v některých s možností přistýlek a čtyřlůžkovém apartmánu s vlastním sociálním zařízením je v provozu po celý rok.Koupání v přírodních koupalištích nebo celoroční plavání v bazénu SPA hotelu THERMAL s termální vodou. V Karlových Varech si přijdou na své také hráči oblíbeného sportu odborářů - golfu - jsou zde velká golfová hřiště. Na počátku měsíce července se zde koná každoročně mezinárodní filmový festival, který je významným kulturním a společenských zážitkem. Ubytování: Třípatrová budova vilkového typu s kapacitou 30 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV, v některých pokojích možnost přistýlek, jeden čtyřlůžkový apartmán s vlastním sociálním zařízením. Penzion je v provozu po celý rok. WI- FI zdarma v celém objektu, lednice na každém patře. Stravování: Penzion poskytuje ubytování včetně kontinentální snídaně. Obědy a večeře lze objednat v restauraci Smíchovský pavilon nebo hotelu MARTTEL, který se nachází nedaleko penzionu. Kapacita jídelny penzionu: 30 míst Volný čas: Penzion je vhodný jak pro rekreanty se zájmem o lázeňskou léčbu, tak i pro rodiny s dětmi(www.karlovyvary.cz,www.karlovy- vary.cz,www.alzbetinylazne.cz,www.thermal.cz). Je zde možnost podnikat vycházky a výlety do krásného okolí Karlových Varů jako např. rozhledna Diana, Jelení skok, Goethova vyhlídka, Svatošské skály atd. Krásný výhled na Krušné hory. Koupání v přírodních koupalištích nebo celoroční plavání v bazénu SPA hotelu THERMAL s termální vodou. V Karlových Varech si přijdou na své také hráči oblíbeného sportu odborářů - golfu - jsou zde velká golfová hřiště(www.golfresort.cz ). Na počátku měsíce července se zde koná každoročně mezinárodní filmový festival, který je významným kulturním a společenským zážitkem. Sportovní možnosti v okolí:     Adrenalinové sporty Aerobic, cvičení Bazén venkovní     Bazén vnitřní Bowling, kuželky Běžkařské stopy     Cyklostezky Fitness, posilovna Golf     Horolezectví In-line bruslení Koupání řeka, jezero     Kulečník, billiard Lyže, snowboard Létání     Minigolf Půjčovna aut Půjčovna kol     Půjčovna lodí Rybolov Solárium     Sportovní hala Squash Tenisový kurt     Vodáctví, lodě Volejbalový kurt Doprava 50.231078,12.881036 +50°13'51.88",+12°52'51.73" Autobusové spojení: MHD č.10, od 1.1.2014 k penzionu jezdí nově bus. č.13 a bus č.15. Vlakové spojení:Horní nádraží nebo Dolní nádraží – K.Vary Kapacita parkoviště: 7 os.aut
kontakty tel:		+420 353 228 164 mobil:	+420 607 538 789 fax:		+420 353 228 164 email:	penzionbeskyd@seznam.cz ÚVOD O NÁS STRUKTURA SPOLEČNOSTI PODNIKATELSKÁ ČINOST DOKUMENTY DUCHODCI ČASOPIS KOVÁK Základní organizace Odborového svazu KOVO Třinecké železárny